1039 Budapest, Fodros utca 38-40. | Telefon/Fax: 388-65-85 - Telefon: 240-10-70 | E-mail:
OM azonosító: 034832
Alapítvány a Fodros utcai iskoláért Számlaszám: 11703006-20052755 Adószám: 18034271-1-41
Fenntartó intézmény: Észak-Budapesti Tankerületi Központ

Emlékezetes búcsú 2019-től – Karácsonyváró koncertet adott a Fodros

Mint minden év decemberében, karácsony előtti koncerttel hangolódtak a fodrososok az ünnepekre.

A díszbe öltöztetett tornaterem nézőterén diákok, szülők, nagyszülők, tanárok élvezték az ünnepi előadást. A vendégek között foglalt helyet Burján Ferenc alpolgármester is.

 

Havas Thyra intézményvezető könnyed zongorajátékkal nyitotta meg az estet, majd bensőséges szavakkal köszöntötte a hallgatóságot. Fodros-kórusunk Tóth Brigitta vezényletével karácsonyi dalokkal szőtte át a műsort.

 

Ezután váltották egymást a gyerekcsoportok karácsonyos, angyalkás, csillagszórós, árnyjátékos jelenetei, elkápráztatva a közönséget.

 

Az árnyjátékban és a szerkesztett műsorban felléptek a 4.a osztályosok Bezzeghné Csikós Tünde osztályfőnök irányításával -aki egyben a műsor megálmodója is-, valamint testvérek az 1.a-ból, 1.c-ből, 2.a-ból, 2.b-ből, és a testvérosztály 8.a-ból. 

 

Következtek az 1.b osztály manói Vaday Viktória osztálytanító vezetésével, valamint az 1.c osztály angyalkái Bárány Márta tanárnő rendezésében. 

Besze Zalán 8. osztályos diák Juhász Gyula karácsonyi versét szavalta, Herr Benedek 8. osztályosunk klarinétjátékával mutatkozott be. Kubus Angelika furulyás tanítványai is hozzájárultak az ünnepi hangulathoz.

 

Mindegyik kis csoda volt a maga nemében…dicsérve a pedagógusok színvonalas munkáját.

 

Nagy sikert aratott a tanári kórus dalcsokra is, melyet Vaday Viktória tanárnő vezényelt!

Az előadást a közönség vastapssal hálálta meg.

 

Boldog új évet Fodros!