1039 Budapest, Fodros utca 38-40. | Telefon/Fax: 388-65-85 - Telefon: 240-10-70 | E-mail: titkarsag.fodros@ebtk.hu
OM azonosító: 034832
Alapítvány a Fodros utcai iskoláért Számlaszám: 11703006-20052755 Adószám: 18034271-1-41
Fenntartó: Észak-Budapesti Tankerületi Központ | 1033 Budapest Fő tér 1.
telefon:+36 (1) 437-88-68 | e-mail: eszakbudapest@kk.gov.hu

Csütör-TÖK délután az idegen nyelvi munkaközösség szervezésében

Az őszi szünet előtti csütörtök délután a Halloween ünnep jegyében telt az iskolánkban.

Igen változatos programokon vehettek részt az érdeklődő gyerekek.


Az informatika teremben gondolkodtató online feladatokat oldhattak meg tanítványaink Orsi néni segítségével, a földszinti folyosón pedig izgalmas sorversenyeknek lehettek részesei Antalffy Ági néni vezetésével.

Szintén a földszinten, két teremben is próbára tehették magukat diákjaink. A 8.a termében Niki néni segítségével német nyelvű játékokat játszhattak, rejtvényeket oldhattak meg. Aki kézműveskedésre vágyott nagy választékra talált Éva és Kriszta néni foglalkozásán az 5.b termében. Készült itt minden: hatalmas fekete pókok, kedves kis szellemek és még a tök-pompom készítését is ki lehetett próbálni.

A DÖK szobából egész délután ínycsiklandó illatok árasztották el az épületet, hiszen Erika és Böröczki Ildikó néni felügyeletével a kis kukták szellem illetve denevér formájú sütit készíthettek. Az elkészült remekművekben nem lehetett sokáig gyönyörködni, hamar eltűntek készítőik pocakjában.

Szerencsére képek azért készültek Bóka Ági néninek köszönhetően, aki nem győzött egyik helyszínről a másikra sietni, hogy elkaphassa a legjobb pillanatokat. Az idén is a nagy sikert aratott a kukucs paraván, köszönet érte Gábor bácsinak.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a sok előkészületet, munkát. Öröm volt látni, hogy megérte, hiszen boldog gyermekarcok voltak mindenfelé.

 

Idegen nyelvi munkaközösség